PPN Academie

Hier vindt u scholingen die de beroepsverenigingen van PPN samen organiseren.     

 

NLP 3 daagse

Cursus ‘Vergroot je coachvaardigheden met NLP

Eerstvolgende cursus: 29 januari 2021 

NLP is een zeer beproefde en bewezen methodiek die je helpt om op een diepere laag communicatie en gedrag beter te begrijpen, zodat jij effectiever en flexibeler om kunt gaan met al die verschillende typen mensen die jij tegenkomt. Deze training is precies de juiste voor jou als je nieuwsgierig bent wat je als zorgprofessional nog meer kunt bereiken.
Lees verder

  

PPN IPO

Cursusdag IPO: vormgeven aan je eigen ontwikkeling

Eerstvolgende opleiding: 3 maart 2021 

Deze cursus laat je (her)ontdekken waar je talenten liggen en hoe je dat beter voor het voetlicht kunt krijgen. Je krijgt inzichten in het waarom van de IPO, wat is precies de Demingcirkel en hoe pas ik dit toe in de praktijk, waarom een visie nodig is om smart doelen te kunnen stellen. 
Lees verder

 

shutterstock 1322848505Dè NLP Practitioner Opleiding voor Paramedici

Eerstvolgende opleiding: 19 maart 2021 

Met de methodiek NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) leer je niet alleen praktische vaardigheden en technieken om je persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit enorm te vergroten, maar ook hoe jij je gedrag en communicatie met cliënten, mantelzorgers en verzorgers, verwijzers, collega’s en medewerkers kunt verbeteren en verdiepen. 
Lees verder

 

 

NLP 3 daagse

Cursusdag Ondernemen voor paramedici: Hoe start ik mijn eigen praktijk - PPN

Eerstvolgende opleiding: 16 april 2021 

Overweeg jij een paramedische praktijk te starten of ben je net begonnen, dan is deze cursusdag een must! Een eigen praktijk starten is namelijk een grote stap. Naast de behandeling van cliënten moet je als praktijkhouder rekening houden met de wet- en regelgeving, heb je een ondernemersplan nodig en moet de praktijk aan regels voldoen om contracten te krijgen.
Lees verder

 

 

contracten
Workshop ‘Contracteren, een bewuste keuze?

Eerstvolgende cursus: 3 juni 2021
Een toenemend aantal paramedici overweegt niet te contracteren. Maar welke zaken moet je meenemen in je overwegingen om wel of niet te contracteren?  Wat betekent dat voor je praktijk, nu en mogelijk in de toekomst? En past het bij jou en je praktijk?
Lees verder

  

 

 

NLP 3 daagseCursusdag ‘Gedeelde Besluitvorming bij Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

Eerstvolgende cursus: 8 juni 2021 

Zelfmanagement, waarbij de cliënt regie houdt over zijn leven tot zover hij wil en kan, is tegenwoordig een hot item in de gezondheidszorg. Het klinkt zo vanzelfsprekend om je cliënt zelf keuzes te laten maken en hem verantwoordelijk te maken voor zijn eigen actieplannen. Vind jij het lastig om je cliënt, die nu de zorg ondergaat, te activeren en om samen met je cliënt tot concrete doelstellingen te komen, dan is deze training iets voor jou.
Lees verder

PPN IPO


Cursus IPO: vormgeven aan je eigen ontwikkeling

Eerstvolgende opleiding: 30 september 2021 

Deze cursus laat je (her)ontdekken waar je talenten liggen en hoe je dat beter voor het voetlicht kunt krijgen. Je krijgt inzichten in het waarom van de IPO, wat is precies de Demingcirkel en hoe pas ik dit toe in de praktijk, waarom een visie nodig is om smart doelen te kunnen stellen. 
Lees verder

 

 

NLP 3 daagse

  • Workshop ‘Praktijkoverdracht: Tijdig starten met stoppen!’

Eerstvolgende cursus: 7 oktober 2021 

Deze avond-workshop is geschikt voor praktijkhouders die zich afvragen hoe ze op de juiste manier hun praktijk kunnen overdragen. Hoe maak je bijvoorbeeld je praktijk klaar voor verkoop. Wanneer begin je daarmee en wanneer is stoppen financieel haalbaar?
Lees verder

 

 

 E-learning: IPO-onlinePPN IPO

In samenwerking met IPO-online en de PPN Academie kun je online werken aan je eigen ontwikkeling als professional, dat kan via IPO-online. Hiermee doorloop je fase 1 en 2 van het Individuele Professionele Ontwikkeling (IPO) die nodig kan zijn voor het Kwaliteitsregister Paramedici.
Lees verder

 

 

 

E-learning: Versterk jezelf met NLPcontracten
Deze e-learning biedt je als paramedicus een aantal basis gereedschappen en concrete oefeningen uit de NLP methodiek, gericht op bewustwording van je eigen valkuilen en op het versterken van je zelfverzekerdheid, vertrouwen, mindset, focus en balans in je leven. Deze e-learning biedt een kleine greep uit de mogelijkheden die de NLP methodiek biedt, maar het zijn wel de meest krachtige en praktische tools die je direct kunt toepassen in de praktijk.

Lees verder


contractenE-learning: Ethiek in de paramedische praktijk
Wat is ethiek en hoe herken je ethische vraagstukken in je eigen zorgpraktijk? Iedere professional in de zorg wordt bij tijd en wijle geconfronteerd met situaties waarin zij zich afvragen wat ‘het goede’ is om te doen. Mag ik een rolstoel aanvragen die de familie graag wil, maar wat ik zelf eigenlijk niet de beste rolstoel vind? Mag ik een onderzoek naar de cognitie doen, terwijl ik weet dat de patiënt daar zelf erg verdrietig van wordt?

Lees verder